Eesti meister pole siiani meeskonda kokku saanud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel võitis veel Pere Leiva nime kandnud Tartu võrkpalliklubi Eesti-Läti ühisliiga ja tuli ka Eesti meistriks. Nüüd jõudsid lõpule ka pikka aega kestnud sponsoriotsingud.
Kevadel võitis veel Pere Leiva nime kandnud Tartu võrkpalliklubi Eesti-Läti ühisliiga ja tuli ka Eesti meistriks. Nüüd jõudsid lõpule ka pikka aega kestnud sponsoriotsingud. Foto: Margus Ansu

Eesti võrkpallimeister ja Balti ühisliiga Schenkeri võitja Tartu Pere Leib pole tänaseks päevaks meeskonda kokku saanud.

Peasponsori koht on vaba, kuigi meeskonna vedajad on kulutanud sadade firmade põrandavaipu. Otsingud jätkuvad, ka mängijalepingutega tegeldakse, paraku on positiivsed uudised visad laekuma, kirjutab volley.ee.

«Tahaksime 230-240 000 eurot kokku saada, sellest kolmandik on praegu puudu,» ütles meeskonna mänedžer Alari Jõesaar volley.ee-le täna hommikul. «Kindlasti peame arvestama meile tulnud juunioride - Robert Täht, Renee Teppan jt – panusega. Rõõmustab, et valmisolekut aidata on üles näidanud Tartu linna juhid.»

Praegu käivad treeningud vaid mõne mehega, ka peatreener Rainer Vassiljev on kõrvuti Avo Keele ja Andrei Ojametsaga hõivatud Eesti koondise ettevalmistusega EM-valikmängudeks, mis jõuavad lõpule septembri keskpaiku. Eelmisel hooajal Tartu meeskonna meistriks aidanutest kandideerivad Eesti koondisse Alar Rikberg, Martti Juhkami, Priit Luik ja Siim Ennemuist.

Alari Jõesaar: «Lootus püsib, sest mõned läbirääkimised annavad selleks põhjust. Meeskonna teeme niikuinii. Aga tahaks, et see oleks tugev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles