Briti sportlase paljastus: olümpiakülas toimus metsik seks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodi olümpiakülas.
Voodi olümpiakülas. Foto: SCANPIX

Suurbritannia olümpiakoondislane pihtis ajalehele Daily Mail, et seks ja alkohol olid Londoni olümpiakülas igapäevased nähtused.

«Inimesed arvavad sageli, et sportlane peab teatud moel käituma,» sõnas ta. «Ja võisteldes olemegi väga korralikud. Aga kui oma ala läbi saab, siis tuleb lõõgastuda. Olümpiakülas saavad kokku eri rahvustest sportlased ning kõik algab olümpiamärkide või mõne särgi vahetamisest. Seejärel jagatakse juba kontakte ja nii see käib.»

Mõistetavatel põhjustel tundmatuks jääda soovinud mees lausus, et elu läks tõeliselt põnevaks mängude teisel nädalal. «Just siis saime mina ja üks meeskonnakaaslane tuttavaks kahe Ukraina kergejõustiklasega. Käisime klubis ja kutsusime nad siis endaga kaasa olümpiakülla,» kirjeldas britt.

Ehkki naiste ja alkoholi viimine oma tubadesse oli keelatud, sai sportlase sõnul valvureid väga lihtsalt ära osta. «Kui kõigil sisenejatel oli akrediteering olemas, siis turvamehi eriti ei huvitanud. Jooksin veel üles ja tõin neile vastutasuks rinnamärke,» ütles mees, jätkates üsna üksikasjaliku kirjeldusega sellest, mis nelja sportlase vahel brittide toas juhtuma hakkas.

Tema sõnul ei olnud tegu kaugeltki vaid ühe erandliku õhtuga. «Soovi korral oleks võinud mängude jooksul igal õhtul erineva naisega magada – eriti, kui sul oli veel oma tuba. Õigupoolest kiitlesid mitu ülbemat sportlast sellega, et olid igal õhtul erinevast rahvusest naisega.»

Britt ise jäi enda sõnul aga džentelmeniks, isegi kui Usain Bolti ja Jamaika koondise seltsis peetud lõpupeol kaks medalivõitjast USA ujujat teda ja tema sõpra otsesõnu oma ühiselamusse lõbutsema kutsusid. «Me olime ukrainlannadega ja tundus ebaviisakas riiki vahetada,» põhjendas mees.

Tema väitel olid kõige kergemini valmis end vabalt tundma kergejõustiklased, rannavõrkpallurid, ujujad, võimlejad ja triatlonistid. Mõttetu olevat aga olnud asja ajada ratsutajate ning sõudjatega. «Näiteks ujujad on terve päeva poolalasti basseinis ja vahivad liibuvates pükstes mehi – ime siis, et neil teatud soovid tekivad.

Niinimetatud kõrgklassi alade harrastajad on aga tõenäoliselt käinud erakoolis ja on hirmus korralikud – kui ema käskis kell kümme kodus voodis olla, siis nii nad ka teevad,» nentis sportlane. Rahvustest oli tema sõnul kõige lõbusam aega veeta ukrainlaste, ameeriklaste, poolakate, kreeklaste ja rootslastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles