Tõrva triatloni võitis harrastajate klassis rattur Allan Oras

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Oras Tõrva triatloni finišis.
Allan Oras Tõrva triatloni finišis. Foto: Rando Kall / fotovabrik.ee

Reedel ja laupäeval toimunud Tõrva triatlon 2012 üritustest võttis kokku osa üle 200 tervisespordisõbra Eestist ja Lätist. Harrastajate klassis tuli esikohale maastikujalgrattur Allan Oras.

Reedel toimus Tõrva triatloni avaüritusena maastikujalgratta ja ujumise ühistreening triatleedi Ain- Alar Juhansoni ja maastikujalgratturi Allan Orase eestvedamisel. Kokku üle 60 inimese osalusel läbiti esmalt 150 meetri pikkune ujumisring Vanamõisa järves, millele järgnes 6 km pikkune maastikujalgrattasõit Tõrva Spordiseltsi poolt ettevalmistatud radadel.

Laupäevasest Tõrva triatloni juuniorite stardist oli kokku 26 noorukit. Osalejatest noorim oli ainult viieaastane Johanna Kübar, kes läbis juunioride distantsi täispikkuses oma isa ja ema kaasabil ning julgustamisel.

Harrastajate stardis oli 66 meest ja naist, kellele lisandus kokku 48 võistkondadena osalenut.  Vanimaks osalejaks osutus 1951. aastal sündinud tõrvakas Heino Laiapea. Põhidistantsil saavutas meestest esikoha rohkem maastikujalgratturina tuntud Allan Oras ning naisharrastajatest  oli edukam Laura Kallas.

Juunioride klassis tulid võitjaks Lätist pärit Savelijs Suharzevskis ja Helen Rohtla. Võistkondade arvestuses oli edukaim Tõrva oma võistkond «Team 6»koosseisus Jaanus Juhanson, Urmas Treu ja Ever Sinisalu.

Laupäevastest Tõrva triatlon 2012 distantsidest võttis kokku osa 140 tervisespordisõpra, kellele lisandus üle kuuekümne reedesel ühistreeningul osalenu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles