Madridi Real üritab Kakát Manchester Unitedisse laenule anda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaká (paremal) ei mahu enam kuigi hästi Madridi Reali peatreeneri Jose Mourinho plaanidesse.
Kaká (paremal) ei mahu enam kuigi hästi Madridi Reali peatreeneri Jose Mourinho plaanidesse. Foto: SCANPIX

Madridi Real ei oska midagi peale hakata viie aasta taguse maailma parima mängija Kakága, kellele koosseisus enam kohta ei jagu. Viimaste uudiste põhjal soovitakse teda aastaks laenule anda Inglismaa tippklubile Manchester Unitedile, kirjutab Daily Mail.

Reali eilses esimeses liigamängus istus Kaká pingil, samas kui väljakul käisid Xabi Alonso, Lassana Diarra, Angel de Maria ja Mesut Özil. Brasiillasest on valikus eespool ka Saksamaa koondislane Sami Khedira ja lisaks on Madridi klubi lähedal horvaadi Luka Modrici ostmisele, mis vähendaks Kaká mänguvõimalusi veelgi.

30-aastane brasiillane teenib nädalas üle 300 000 euro ja seetõttu otsib Real talle uut klubi, kes vähemalt osaliseltki palgamaksmise enda kanda võtaks. Manchester United on väidetavalt küll brasiillase teenetest huvitatud, ent kõhkleb, kas mees on pärast mitmeid vigastuspause korralikus mänguvormis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles