Homme Eestiga kohtuval Montenegrol puuduvad mitmed tähtmängijad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Montenegro keskmängijad Nikola Pekovic (vasakul) ja Nikola Vucevic omavahel madistamas.
Montenegro keskmängijad Nikola Pekovic (vasakul) ja Nikola Vucevic omavahel madistamas. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondis jätkab homme mänge EM-valiksarjas, kui koduväljakul minnakse vastamisi Montenegroga.

Sarnaselt Eestile on ka Montenegro võitnud seni mõlemad kohtumised ning seega jätkab homse matši võitja A-alagruppi täiseduga.

Valiksarja eel oli aga Montenegrol mitmeid probleeme ja neil ei õnnestunud kokku saada oma parimat rivistust. Nii jäid valikmängudest vigastuste tõttu kõrvale 213 cm pikkune Orlando Magicu keskmängija Nikola Vucevic ja 211 cm pikkune Minnesota Timberwolvesi keskmängija Nikola Pekovic.

Lisaks mõlemale NBA-mehele jäävad kohtumistest kõrvale ka tagamängijad Goran Jeretin ja Bojan Bakic. Lisaks pole senistes kohtumistes platsile jooksnud USAs sündinud mängujuht Omar Cook.

Siiski ei tähenda Cooki eemale jäämine, et ühtegi ameeriklast Montenegro koondises ei oleks. Senises kahes kohtumises on väljakule jooksnud tagamängija Taylor Rochestie, kes on keskmiselt visanud 9 punkti ja andnud kaaslastele neli resultatiivset söötu.

Senises kahes kohtumises on Montenegro ridades kõige suuremaks skooritegijaks olnud 25-aastane tagamängija Suad Sehovic, kes on keskmiselt visanud 14,5 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles