Norra vutihooaeg algas kahe eestlaste duelliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Pm

Norra jalgpalli kõrgliiga ehk Tippeligaeni uue hooaja avavoorus said kuuest seal mängivast Eesti koondislasest platsile neli.

Kõik eestlaste koduklubid alustasid hooaega täna - kahes mängus mindi omavahel vastamisi. Nii Bodö/Glimti (Pavel Londak ja Alo Bärengrub) ja Fredrikstadi (Raio Piiroja) kui ka Aalesundi (Enar Jääger) ja Trosmö (Joel Lindpere) kohtumised lõppesid 1:1 viikidega.

Seejuures jäi ainsana nimetatud palluritest mänguajata Bärengrub, kes vaatas kogu kohtumist varupingilt, vahendab soccernet.

Londak, Piiroja, Jääger ja Lindpere tegid kõik kaasa 90 minutit ning Piirojal ja Jäägeril õnnestus kohe avamängus ka kollane kaart hankida. Jalga eestlased valgeks ei saanud.

Esimeste mängude järel tõusis tabeliliidriks Artur Kotenko koduklubi Stavangeri Viking, kes purustas kodus kolme väravaga Odd Grenlandi. Eesti väravavaht paraku Vikingi koosseisu ei mahtunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles