Barcelona ründajat ähvardab südamliku sõnumi näitamise eest trahv

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle särgi näitamise eest ootab David Villat trahv.
Selle särgi näitamise eest ootab David Villat trahv. Foto: SCANPIX

FC Barcelona ründajat David Villat ähvardab trahv selle eest, et mees näitas pärast väravalöömist oma särgile trükitud tänuavaldust perekonnale.

Villa murdis mullu detsembris palliplatsil jalaluu ning pidi vahele jätma terve hooaja teise poole ja ka suvise EMi. Sel nädalavahetusel tuli ta Barcelona eest uuesti platsile ning lõi 5:1 võidumängus Real Sociedadi üle Barca viimase värava.

Pärast tabamust tõmbas ründaja mängusärgi seljast ja demonstreeris alussärki, kuhu oli trükitud tema naise ja kahe lapse pilt ning tekst «Ilma teieta oleks see võimatu». Vastavalt reeglitele näitas kohtunik aga hispaanlasele selle teo eest kollast kaarti ning lisaks ähvardab teda 2000 ja 3000 euro vahele jääv rahaline karistus ja noomitus.

Villa ei lasknud pärast mängu end aga millestki häirida, rõõmustades vaid paranemise üle. «Oli raske aeg ja on hea tagasi olla ning võin öelda, et saan nüüd vigastuse täielikult unustada. Kahjuks ei ole ma veel nii heas vormis, et täismängu mängida, aga teen selle nimel tööd, et sinnani jõuda. Tean, et kindlasti oli see ka mu pere jaoks väga raske aeg,» sõnas Villa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles