Ekskoondislaste klubi alistas Tabasalu palliklubi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Saviauk
Erko Saviauk Foto: www.fctvmk.ee
Eesti Jalgpalli Liidu poolt ellu kutsutud endisi tippmängijaid ühendav meeskond nimega Eesti Koondis pidas oma esimese sõpruskohtumise, kus alistas teses liigas palliva Tabasalu Palliklubi 3:0.

Sel hooajal Eesti meistrivõistluste neljandas liigas palliva meeskonna väravad lõid Jan Õun, Kauri Siim ja Marko Arge.

Peatreener Erko Saviaugu võistkonnas jooksid lisaks värava löönud meestele väljakule ka Toomas Tohver, Jaanus Veensalu, Alari Lell, Ivan O'Konnel-Bronin, Raido Raudnagel, Andrei Antonov, Tarmo Rüütli, Gerol Silkin ja Janek Kivisild.

«Kuna mäng oli ekskoondislastele esimeseks kokkusaamiseks, siis võib üldjoontes rahule jääda,» ütles 60 korda rahvuskoondist esindanud peatreener Saviauk. «Eks me üritasime enamus ajast lühikest söötu mängida, et mitte mõttetult palju joosta. Väravavõimalusi suutsime tekitada piisavalt palju, millest mõned suutsime ka ära realiseerida. Teise poolaja lõpus oli näha, et füüsiline vorm pole kiita ja siis tekkis ka vastastel väravavõimalusi.»

Meeskond Eesti Koondis võõrustab oma vastaseid neljanda liiga Lääne piirkonnast Kadrioru staadionil. Kõikides mängudes kannavad endised tippmängijad koondise vormi.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles