Milano suurklubid vahetasid haruldase tehingu tulemusel omavahel ründajaid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cassano (paremal) ja Giampaolo Pazzini mängisid veel paari aasta eest koos Sampdorias, nüüd aga tegid Milano suurklubid nendega vahetuskaupa.
Antonio Cassano (paremal) ja Giampaolo Pazzini mängisid veel paari aasta eest koos Sampdorias, nüüd aga tegid Milano suurklubid nendega vahetuskaupa. Foto: SCANPIX

Milano linnarivaalidest suurklubid AC Milan ja Milano Inter said hakkama suhteliselt harvaesineva vahetustehinguga, kui AC Milani ründaja Antonio Cassano siirdus Interisse, Giampaolo Pazzini tegi aga läbi vastupidise teekonna.

Pazzini lepingu üksikasju veel ei avalikustatud, Cassano teatas aga, et seob ennast Interiga kaheks aastaks. «Olen lõpuks meeskonnas, mida olen alati toetanud,» lausus varem Baris, AS Romas, Madridi Realis ja Sampdorias pallinud ründaja. Milan maksab Interile lisaks veel 7 miljonit eurot.

Cassano klubivahetus on siiski mõnevõrra üllatav, sest südameprobleemi tõttu operatsioonil käinud mees jättis suurema osas mullusest hooajast taastumise tõttu vahele. Erinevalt Pazzinist, kes on oma koondisekoha pärast Interis tehtud kehva hooaega kaotanud, pääses Cassano paranemise järel ka uuesti Itaalia koondise koosseisu. Pärast seda, kui suvel müüdi maha Zlatan Ibrahimovic ja Thiago Silva, esitas Cassano aga Milanile ametliku lahkumispalve, viidates klubi vähestele ambitsioonidele.

Kaks aastat tagasi koos Cassanoga Sampdoria ridadesse kuulunud Pazzini lõi seevastu mullu Interi eest 39 mänguga vaid kaheksa väravat ning peatreener Andrea Stramaccioni teatas talle suvel, et uue hooaja plaanidesse mees ei mahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles