Ducati valis Rossi asendajaks Dovizioso

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Dovizioso kolib uuest hooajast Ducati meeskonda.
Andrea Dovizioso kolib uuest hooajast Ducati meeskonda. Foto: SCANPIX

Ducati MotoGP meeskond palkas tulevaks hooajaks Yamahale naasva Valentino Rossi asemikuks 26-aastase itaallase Andrea Dovizioso.

Mulluse MM-sarja kolmas mees Dovizioso, kes tänavu hoiab Monster Yamaha Tech 3 meeskonna värvides kihutades neljandat kohta, sõlmis Ducatiga kaheaastase lepingu. Tema meeskonnakaaslasena jätkab Nicky Hayden.

Ühtlasi andis Ducati teada, et läinud nädalavahetusel USA MM-etapil raskelt kukkunud Hayden ei osale järgmisel GP-l Tšehhis. Ameeriklane vigastas Indianapolise rajal ajasõidus kukkudes paremat kätt. «Mingit suurt muret pole, kuid ranne on endiselt tugevalt paistes ja käes on vähe jõudu ning mõistagi on parema käe vigastused mootorratturitele keerulised. Raske on järjekordselt etappi vahele jätta,» vahendab Reuters Haydeni sõnu.

16. septembril Misano rajal peetavaks San Marino GP-ks peaks ameeriklane siiski taas rivis olema. Brno etapiks talle asendajat otsima ei hakata ja Ducatit esindab vaid Rossi.

MM-sarja juhib 11 etapi järel hispaanlane Jorge Lorenzo, kelle edu kaasmaalase Dani Pedrosa ees on 18 punkti. Tänavuse hooaja järel kiivri varna riputada lubanud valitsev maailmameister Casey Stoner jääb kolmandana maha 39 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles