Londoni Chelsea oli kõrgliiga uustulnukaga raskustes

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres avas Inglismaa kõrgliigas oma tänavuse väravatearve.
Fernando Torres avas Inglismaa kõrgliigas oma tänavuse väravatearve. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliiga eilses ainsas mängus sai Londoni Chelsea koduväljakul 4:2 jagu Readingust, ehkki jäi avapoolajal kaotusseisu.

Frank Lampard viis küll Chelsea 18. minutil penaltipunktilt juhtima, end Pavel Pogrebnjaki värav 25. ja Danny Guthrie tabamus 29. minutil lubasid poolajapausile eduseisus minna juba tänavu kõrgliigasse tõusnud Readingil. Külaliste edu püsis 69. minutini, kui väravavaht Adam Federici eksimus lubas väravasse lipsata Gary Cahilli kauglöögil.

Chelsea pääses taas juhtima 81. minutil, kui täpne oli Fernando Torres. Videokorduse põhjal oli hispaanlasest ründaja küll selges suluseisus, ent kohtunikel jäi see märkamata. Lõppskoori 4:2 vormistas lisaminutitel kiirest vasturünnakust tühja väravasse Branislav Ivanovic, kui Federici oli läinud meeskonnakaaslastele appi viigiväravat jahtima. Taas näitas end väga heast küljest Chelsea suvine suurost Eden Hazard, kes teenis avapoolajal penalti ning andis lisaks kaks väravasöötu.

Chelseal on nüüd kahest mängust kuus punkti, mis annab neile tabelis esikoha. Viimati juhtis Londoni suurklubi liigatabelit seejuures 2010. aasta novembris. Reading on kahest mängus kogutud ühe punktiga 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles