Merlene Ottey: tahan võistelda ka 60-aastasena

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustiku Kuldliiga finaaletapp Kadriorus. Merlene Ottey
Kergejõustiku Kuldliiga finaaletapp Kadriorus. Merlene Ottey Foto: Mihkel Maripuu

Täna Kadrioru staadionil toimunud kergejõustiku Kuldliiga finaaletapil sai naiste 100 meetri sprindis ajaga 12,09 teise koha legendaarne Merlene Ottey.

«Aeg polnud küll kõige kiirem, kuid olen selle tulemusega täna üsna rahul,» lausus 52-aastane sprinter pärast jooksu. Sel hooajal on Jamaical sündinud, ent alates 2002. aastast Sloveeniat esindav naine 100 meetrit läbinud ajaga 11,96.

Pika karjääri jooksul väga palju tiitleid võitnud Ottey plaanib võistlusspordiga jätkata veel aastaid. «Ma ei oska öelda, millal ma jooksmise lõpetan. Tahan teada, kui kiiresti suudan 60-aastasena joosta ja see motiveerib mind jätkama,» ütles ta.

«Mul on üle maailma väga palju poolehoidjaid ja nemad on samuti oluline osa sellest, et mind elavaks legendiks peetakse ja ma tänaseni jooksen. Kui minu tegemised kedagi ei huvitaks, siis oleks palju raskem võistelda,» lisas Ottey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles