Eesti juurtega hokimees on ilmselt sunnitud NHList Moskvasse naasma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Komarov
Leo Komarov Foto: SCANPIX

Eesti juurtega Soome hokimängija Leo Komarov peab oma unistuse NHLi pääsemisest tõenäoliselt edasi lükkama ja naasma Moskva Dünamo meeskonda.

Kuna NHLi hooaega ähvardab palgavaidluse tõttu töösulg, ei saa maikuus Toronto Maple Leafsiga lepingu sõlminud Komarov veel Põhja-Ameerikas jääle uisutada ning otsib mänguvõimalust Euroopas. Dünamo peamänedžer Andre Safronov lausus RIA Novostile, et sellisel juhul mängib 25-aastane Komarov ülima tõenäosusega oma senise koduklubi särgis. Kolm hooaega Moskva meeskonnas mänginud Komarov tuli mullu Dünamoga KHLi võitjaks.

Komarov on Venemaal hinnas ka seetõttu, et vastavalt liiga reeglitele võib igasse meeskonda kuuluda kuni viis välismaalast, Dünamol on see arva aga juba täis. Narvas sündinud Soome koondislasel Komarovil on seevastu taskus ka Venemaa pass ja seega ei lähe ta välismaalasena arvesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles