Video: endiselt vormis Ronaldinho lõi Brasiilias imeilusa soolovärava

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho.
Ronaldinho. Foto: SCANPIX

Kunagine maailma parim jalgpallur Ronaldinho, kes mängib nüüd kodumaal Brasiilias Atletico Mineiro klubis, näitas viimases liigamängus löödud kauni sooloväravaga, et tema oskused pole kuhugi kadunud.

Skooriga 2:2 lõppenud tulises mängus Cruzeiroga olid tribüünile lubatud vaid kodumeeskonna Cruzeiro fännid, et staadionitel lokkavale vägivallale vähegi piiri panna, kuid mäng ei möödunud sellegipoolest vahejuhtumiteta. Poolehoidjad asusid väljakule plasttopse ja muud rämpsu loopima ning kohtunik pidi teisel poolajal väljakule tulekuks politseieskordi abi paluma. Pärast seda, kui Mineiro poolkaitsja Bernard ja Cruzeiro mängija Leandro Guerreiro rüselemise eest platsilt ära saadeti, seisis mäng aga kümmekond minutit.

Mineiro jäi lõpuks üheksakesi, sest kahe kollase kaardiga eemaldati ka Pierre. Ronaldinho tabamus viis nad sellegipoolest juhtima, ent Cruzeiro päästis üleminutitel viigipunkti. Mineiro jätkab siiski 18 vooru järel 43 punktiga tabeliliidrina, Fluminensel on punkt vähem.

Vaata Ronaldinho iluväravat SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles