Ülemiste järve jooksu võitsid Viljar Vallimäe ja Leila Luik

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Vallimäe
Viljar Vallimäe Foto: Grete Krüger/Jooksuportaal

Järvejooksude sarja lõpetanud 40. jooksul ümber Ülemiste järve ei olnud vastast valitsevale Eesti meistrile poolmaratonis Viljar Vallimäele, naiste seas võidutses Leila Luik.

Sportkeskus.ee esindaja Vallimäe kaitses eelmise aasta võitu ja kindel esikoht 14 km pikkusel järveringil tuli ajaga 43.42,1. Teisena lõpetanud võitja klubikaaslane Taivo Püi kaotas võitjale minuti ja 14 sekundiga. Viimase poodiumikoha hõivas ajaga 45.19,2 Kaur Kivistik Tartu SS Kalevist.

Naistest jooksis ringi ümber Ülemiste järve kõige kiiremini Leila Luik. Tartu Ülikooli ASK esindaja saavutas ajaga 50.28,0 üldarvestuses kõrge 18. koha. Teise ja kolmandana lõpetasid Stamina Arcotransport tiimi jooksjad Evelin Talts ja Olga Andrejeva.

Kokku sai 40. korda korraldatud jooksul ümber Ülemiste järve tulemuse kirja 904 jooksu- ja kepikõnnisõpra. Lisaks jooksule ümber järve kuulus spordipäeva programmi ka 4,5 km pikkune Ülemiste metsajooks, kus osales 95 jooksu- ja kepikõnnisõpra. Metsajooksu kiireim oli ajaga 16:42 Mario Nadel. Enne järvejooksu toimunud lastejooksudel osales 249 last vanuses kuni 12 aastat. Kokku osales Tallinna Veepuhastusjaamas toimunud jooksupäeval 1248 jooksu- ja kepikõnniharrastajat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles