Video: ärritunud võidusõitja viskas konkurendi autot oma kiivriga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Stewart.
Tony Stewart. Foto: SCANPIX

NASCARi sarjas kihutav Tony Stewart ärritus viimasel etapil temaga kokku põrganud Matt Kensethi peale sedavõrd, et viskas mööduva konkurendi autot oma võidusõidukiivriga.

Bristoli etapil võitlesid Stewart ja Kenseth esikoha eest, kui meeste autod kokku puutusid ja mõlemad rajalt välja sõitsid. Kui Stewarti sõit sai sellega läbi, siis Kenseth suutis jätkata ja boksi jõuda, kus auto korda tehti. Boksi väljasõiduteel ootas teda aga vihane Stewart, kes virutas oma kiivri Kensethi auto suunas.

Pärast juhtunut intervjuud andes ei üritanudki värvika sõitjana tuntud Stewart oma põlgust Kensethi suhtes varjata. «Ülejäänud hooaja jooksul kavatsen temast igal võimalusel kas või üle sõita,» teatas Stewart. Kui talle öeldi, et ta võib nüüd oma kiivri tagasi saada, reageeris mees sama otsekoheselt. «Põrgusse see kiiver. Mul täitsa ükskõik.»

Kenseth ei näinud seevastu endal vähimatki süüd. «Liikusin ülemist sõidujoont hoides esikohal ja ta keeras esimesse kurvi nii, nagu mind poleks olemaski olnud. Kui ma poleks gaasi järele andnud, oleks ta mulle otsa sõitnud, nii et lasin tal minna. Järgmisel ringil ründasin vastu, sain talle kõrvale ja andsin paaris kohas veel gaasi järele, et mitte kokku põrgata, aga samasse kurvi jõudes otsustas tema gaasi peal hoida ja sõitiski meid mõlemaid rajalt välja,» ütles ta.

Vaata videot juhtunust SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles