Pururikas PSG on tänavu koduliigas ikka veel võiduta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (paremal) ja Nene ei ole veel saanud liigas võidurõõmu maitsta.
Zlatan Ibrahimovic (paremal) ja Nene ei ole veel saanud liigas võidurõõmu maitsta. Foto: SCANPIX

Suvel uute mängijate ostmisele üle 100 miljoni euro kulutanud Paris Saint-Germaini jalgpallimeeskond ei ole suutnud koduses liigas kolme vooru järel endiselt võiduarvet avada.

Kahes esimeses voorus tuli Pariisi klubil leppida Lorienti ja Ajaccio vastu viigipunktidega, kusjuures tegu pole tippmeeskondade, vaid eelmise hooaja 16. ja 17. kohal lõpetanud klubidega ehk esimeste liigasse püsimajääjatega. Eile mängiti 0:0 viiki ka Bordeaux'ga, kes kasutas tervet hulka vahetusmehi, kuna valmistub oluliseks Euroopa liiga mänguks Belgradi Crvena Zvezdaga. Nii ongi PSG liigatabelis alles 11. kohal, liidrist Marseille'st kuue punkti kaugusel.

«Probleemid on tehnilised ja taktikalised,» lausus peatreener Carlo Ancelotti ESPNi vahendusel pärast viimast mängu. «Peame platsil meeskondlikku identiteeti kasvatama. Teame, et meil on kohustus tiitel võita – see on normaalne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles