Peatreener Keel: Meresaar oli Vennost üle

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Meresaar (vasakul) jättis nädalavahetusel toimunud turniiril peatreener Avo Keelele parema mulje kui Oliver Venno (paremal).
Argo Meresaar (vasakul) jättis nädalavahetusel toimunud turniiril peatreener Avo Keelele parema mulje kui Oliver Venno (paremal). Foto: Andres Kalvik

Eesti võrkpallikoondise peatreener tegi pärast nädalavahetusel nelja meeskonna osavõtul toimunud turniiri kokkuvõtteid ning hindas mängijaid. Eile teatas ta ka lõpliku nimekirja, kellega minnakse vastu EM-valikmängudele.

«Diagonaalründajatest oli Argo Meresaar Oliver Vennost üle,» selgitas Keel olukorda ühel võtmepositsioonil volley.ee-le antud intervjuus. « Mõlemad liberod tulid toime, tempomehed samuti. Nurgaründajate valik on seekord suur. Läti vastu mängis hästi Martti Juhkami, Soome vastu Kardo Kõresaar. Peale nende on veel kolm nurgamängijat. Keegi peab välja jääma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles