Taekwon-do MM oli eestlastele edukas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahevõitlus
Kahevõitlus Foto: Eesti Taekwon-do Liit

23.-26. augustini Eestis toimunud Taekwon-do maailmameistrivõistlustel teenisid Eesti sportlased kaks hõbe- ja ühe pronksmedali.

Andres Jaakman saavutas kategoorias Veteran Gold individuaalses kompleksharjutuses hõbemedali

Robert Trofimov tõi Eestile individuaalses arvestuses juurde veel ühe medali saavutades Veteran Silver klassis sparringus (kahevõitluses) kaalukategoorias kuni 90 kg samuti teise koha.

Sparringu võistkondlikus arvestuses Veteran klassis oli Eesti veteranide meeskond samuti edukas jättes koju pronksmedali. Eesti veteranide sparringu võistkonda kuulusid lisaks Jaakmanile ja Trofimovile veel Igor Gavronski, Nikolai Kazantsev ja Mihhail Samoilov.

Eesti juunioride esindajad sellel korral medalikohtadele ei jõudnud. Riikide arvestuses saavutas kõige rohkem kuldmedaleid taekwon-do sünnimaa Põhja-Korea.

Rahvusvahelise Taekwon-do Föderatsooni president ja ROK'i liige Prof. & Dr. Chang Ung jäi võistluste korraldusega väga rahule. «Tegu on juba kolmandate maailmatasemel suurvõistlustega, mille korraldamine on Eesti Taekwon-do Liidule usaldatud ning nad näitasid taaskord kõrget professionaalset taset,» mainis Ung.

Eesti Taekwon-do Liidu presidendi Mihhail Kõlvarti sõnul võttis MM-ist osa 937 sportlast 65-st riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles