FC Barcelona vaidlustab peatreeneri eemaldamise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona peatreener Tito Vilanova (vasakul) kohtumises Osasuna vastu.
FC Barcelona peatreener Tito Vilanova (vasakul) kohtumises Osasuna vastu. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond teatas, et nad vaidlustavad võistkonna peatreeneri Tito Vilanova eemaldamise. Vilanova saadeti väljaku äärest minema Barcelona eilses liigamängus Osasuna vastu.

Vilanova saadeti väljaku äärest minema teisel poolajal, kui ta ei olnud rahul kohtuniku tegevusega. Nimelt leidis Barcelona juhendaja, et õigusemõistja oleks pidanud andma nende kasuks karistuslöögi, kui Sergio Busquetsi vastu oli tehtud viga. Kohtunik aga nii ei arvanud ja vastukarva oli talle ka Vilanova käitumine.

«Eemaldamine oli ilmselgelt liiast, kuna ma ei öelnud midagi valesti. Andsin vaid joonekohtunikule teada, et meie mängija vastu tehti selge viga,» pahandas Vilanova pärast kohtumist.

Barcelona võitis küll matši 2:1, kuid peatreeneri eemaldamisega nad siiski nõus ei ole ning nii kavatsevad nad otsuse edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles