Karl Külaotsalt juunioride EMil 18 punkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Soome koondisse kuuluv eestlane Karl Külaots (199 cm) mängib neil päevil U-20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril Gdynias (Poola). Eilses mängus Itaaliaga tõi ta 18 punkti.

Itaallased võitsid 3:2 (-19, -33, 23, 18, 12). Päev varem kaotas Soome Poolale 1:3, Itaalia võitis Venemaad 3:0.

Esimeses mängus Külaots algkuuikusse ei kuulunud, pühapäeval aga nihutati lätlasest diagonaal Elviss Krastinš nurgaründajaks ja Külaots edutati tema kohale. Suurimat koormust kandis Niklas Seppänen, kes tõi parimana 27 punkti, kirjutab volley.ee.

Soomlased olid mängus itaallastega väga lähedal kolm-null võidule. Kaks esimest geimi võideti, kolmandas juhiti 23:21 ja ka viiendas vahetati pooled Soome kahepunktilises eduseisus. Täna kaotas Soome Serbiale 1:3 (-24, -10, 14, -21), ees on mängud Venemaa ja Belgiaga.

Kuuesest alagrupist saavad kaks esimest poolfinaali, kaks järgmist selgitavad kohad viiendast kaheksandani, kaks viimast lähevad koju.

Neidude sama vanuseklassi EM Türgis lõppes korraldajate 3:0 finaalivõiduga Serbia üle. Pronksi sai Itaalia, esimesena jäi medalita Venemaa naiskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles