Pajusalu: meil logiseb iga kandi pealt kõvasti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu löögile minemas
Raimo Pajusalu löögile minemas Foto: SCANPIX.
Belgia võrkpallimeistrivõistluste vaheturniiril kaotas Raimo Pajusalu koduklubi Roeselare Knack võõrsil oma peamisele konkurendile Maaseiki Nolikole 0:3 (19:25, 21:25, 17:25) ja langes liidrikohalt teiseks.

Sel hooajal Nolikole kõik omavahelised mängud kaotanud Knacki eesmärk on jätkuvalt riigi meistriks tulla, kirjutab volley.ee.

«Meil logiseb iga kandi pealt kõvasti. Oleme sel hooajal näidanud ka ilusaid mänge, kuid just Noliko vastu on etteasted ebaõnnestunud. Kui jõuame vaheturniiril kahe parema sekka, on meil võimalus veel vähemalt neljal korral Nolikoga kohtuda ja viga parandada,» lausus Pajusalu.

Eesti koondise temporündaja on sel hooajal võrreldes varasemate aastatega oluliselt vähem platsile pääsenud. Viimases kohtumises Nolikoga alustas Pajusalu kolmandat geimi põhikoosseisus, kuid oma ainsa punkti tõi ta blokist. Tema üks rünnak ja kaks servi ebaõnnestusid.

«Võrreldes eelmiste hooaegadega pole praegune sidemängija suutnud minu tugevaimat külge rünnakut ära kasutada,» lausus Pajusalu. «Meil on arukas peatreener ja mina ei lähe tema käest küsima, miks ta mind platsile ei pane.»

Paremini ei käi ka teise «belglase», Lenniki Euphony temporündaja Marek Pihlaku käsi. Viimases  kodusaalis saadud 3:0 (25:22, 25:17, 25:19) võidumängus Puursi Duveli üle ta platsile ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles