Meeskonnast välja jäetud Barton: nüüd pean koos laste ja Talibaniga treenima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joey Barton (paremal) kannab hetkel 12-mängulist võistluskeeldu.
Joey Barton (paremal) kannab hetkel 12-mängulist võistluskeeldu. Foto: SCANPIX

Queens Park Rangersi jalgpalliklubi endine kapten Joey Barton, kes lootis liituda Prantsusmaal mängiva Marseille’ klubiga, valas pärast ülemineku ebaõnnestumist oma pahameele välja twitteri vahendusel, nimetades praeguseid tiimikaaslasi üllatavate sõnadega.

29-aastane Barton sai eelmise hooaja viimases mängus punase kaardi ja liiga karistas teda lisaks 12-mängulise keeluga, mistõttu ta on QPRi esindusrivistusest välja heidetud ja peab treenima ühes teise koosseisuga. «Miks ei võiks asjad ometi lihtsad olla…» ohkas agara twitterikasutajana tuntud Barton pärast Marseille’sse mineku luhtumist sotsiaalmeedias.

«Pean kella kaheks koos laste ja teiste Talibani liikmetega trennis olema…» kirjutas Barton mõnevõrra mõistatuslikult. «Paistab, et Marseille’st asja ei saa. Mis ei tapa, teeb tugevamaks. Ehk on nüüd aeg asju lihtsamalt võtta ja ebaausalt käituda. Näib, et nii on võimalik selles mängus kaugele jõuda…»

Hooaja algul treenis Barton tugevuselt neljanda liiga klubi Fleetwood Towni juures, kuid talle uue kosilase leidmist takistab tema palk – nimelt teenib Barton nädalas 70 000 naela. QPRi peatreener Mark Hughes soovib mehest iga hinna eest vabaneda, seda kas või tasuta. Barton on ise väitnud, et esitas samuti klubile soovi leping lõpetada, kuid QPR käituvat temaga väga ebaviisakalt.

«Vabandasin oma tegude eest nagu aumees, ehkki võinuksin apellatsiooni esitada. Aga klubisse naastes sunniti mind treenima teise koosseisu juures, mult võeti kaptenipael ja särginumber ja siis üritati mind laenule sokutada. Lõpuks pidin veel lehest lugema, et praegune peatreener ei oleks mind iial palganudki,» kurtis Barton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles