EOK otsustas premeerida OMil neljandaks tulnud sõudjaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä. Foto: Liis Treimann

Täna toimunud Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee koosolekul otsustati premeerida ka olümpiamängudel neljanda koha saanud paarisaerulise neljapaadi liikmeid.

EOK otsustas Londonis neljanda koha saanud meeste paarisaerulise neljapaadi liikmeid Kaspar Taimsood, Allar Raja, Tõnu Endreksoni ja Andrei Jämsät premeerida 4000 euroga. Samuti otsustati premeerida neljapaadi treenerit Matti Killingut 4000 euroga.

30. augustil 2012 toimus EOK täitevkomitee koosolek, millel otsustati:

1. Kutsuda kokku EOK täiskogu koosolek neljapäeval, 08. novembril 2012.a. algusega kell 11:00 ning esitada koosolekule järgmine päevakord:

1.1. EOK presidendi, kahe asepresidendi ja 14 täitevkomitee liikme valimised

1.2. EOK esindajate kogu 63 liikme valimised

2. Kinnitada reglement EOK presidendi valimisteks, mille kohaselt kõigil EOK liikmetel (25 füüsilist isikut ja 97 juriidilist isikut) on õigus seada üles EOK presidendi valimisteks üks kandidaat. Esildiste vastuvõtt EOK presidendi valimiseks ülesseatud kandidaatide kohta avatakse 11. septembril 2012 ja lõpeb 11. oktoobril 2012. EOK presidendikandidaat loetakse valimistele kvalifitseerunuks, kui tema kandidatuuri on reglemendikohaselt üles seadnud vähemalt 15 EOK liiget ning ta on andnud kirjaliku nõusoleku kandideerimiseks. 

3. Kinnitada reglement EOK kahe asepresidendi, 14 täitevkomitee liikme ning EOK esindajate kogu 63 liikme valimiseks.

4. Hinnata Eesti olümpiadelegatsiooni esinemine Londoni suveolümpiamängudel heaks.

5. Premeerida Londoni olümpiamängudel neljanda koha saanud meeste paarisaerulise neljapaadi liikmeid Kaspar Taimsood, Allar Raja, Tõnu Endreksoni ja Andrei Jämsät 4000 euroga. Samuti otsustati premeerida neljapaadi treenerit Matti Killingut 4000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles