ManU müüb oma kõige kallima mängija

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond on loobumas ründaja Dimitar Berbatovi teenetest ning mehe uueks tööandjaks on saamas Fulham, kelle peatreeneri Martin Jol’i sõnul tuleb Berbatovil läbida veel vaid meditsiiniline test.

Kui viimastel hooaegadel pole Berbatov ManU ründeliinis põhiraskust kandnud, siis tegemist on siiski ManU läbi aegade kõige kallima mängijaga.

2008. aastal maksis ManU ründaja eest Tottenhamile 38,5 miljonit eurot ning see on läbi aegade suurim summa, mida klubi on mõne mängija eest maksnud. Berbatovile järgnevad selles tabelis Rio Ferdinand 36,5 ja Juan Sebastian Veron 35 miljoni euroga. Esikolmikule järgnevad Wayne Rooney ja selle suve suurim ost Robin van Persie.

Fulham peab 31-aastase Berbatovi eest nüüd lauale laduma 6,25 miljonit eurot ja Jol loodab meest kasutada juba laupäeval toimuvas liigamängus West Hami vastu.

Berbatov on ka varasemalt Jol’i käe all mänginud, kui 2006. aastal tõi just tema ründaja Tottenhami.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles