Bolt ja Blake näitasid Teemanliiga etapil häid tulemusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt Zürichi Teemantliiga etapil.
Usain Bolt Zürichi Teemantliiga etapil. Foto: SCANPIX

Zürichis toimunud kergejõustiku Teemantliiga etapil näitasid head minekut Jamaica sprindiässad Usain Bolt ja Johan Blake. Sarnaselt paljude selle hooaja võistlustega olid mehed taas stardis erinevatel distantsidel.

Blake noppis võidu 100 m jooksus, kus tema tulemuseks oli võistluse rekordit tähistav 9,76. Teise koha sai tulemusega 9,95 tema kaasmaalane Nesta Carter ja kolmas oli 9,97ga ameeriklane Ryan Bailey.

Bolt oli stardis seega 200 m distantsil, kus tema võiduaeg 19,66 tähistas samuti võistluse rekordit. Teise koha sai sel distantsil tema kaasmaalane Nickel Ashmeade 19,85ga ning kolmas koht läks samuti Jamaicale, kui Jason Young ületas lõpujoone 20.08ga.

Üllatus sündis meeste 800 m jooksus, kus Londoni OMil maailmarekordi jooksnud kenyalane David Rudisha pidi leppima teise kohaga, Rudisha tulemuseks oli 1.42,81. Võidu võttis 1.42,53ga Etioopia jooksja Mohammed Aman. Ühtlasi on see Etioopia rekordiks.

Meeste odaviskes võidutses soomlane Tero Pitkämäki, kelle tulemuseks oli 85.27. Teine oli tema kaasmaalane Antti Ruuskanen 83.36ga ja kolmas oli 82.95ga ukrainlane Oleksandr Pjatnitsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles