Zopp: vastane oli ikka peajagu üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 80.) pidi USA lahtiste tennisemeistrivõistluste teises ringis tunnistama maailma seitsmenda reketi Tomas Berdychi 6:1, 6:4, 6:2 paremust.

«Vastane oli ikka peajagu üle, mul polnud mingit varianti,» tunnistas Zopp Postimehele. «Ma ei mänginud ka oma parimat tennist. Mänginuks ma hästi, olnuks võib-olla natuke teine tulemus, aga võitnud ikka poleks.»

Zopi sõnul ei tundnud ta mängu ajal erilist närvi. «Esimeses setis olin natuke kipsis, aga ei midagi hullu,» kinnitas ta. «Kahju, et settide algused käest ära läksid, kaotasin kohe esimese oma servigeimi ära ja ta sai sellest enesekindlust juurde.»

Kokkuvõttes jäi esimest korda suure slämmi turniiril avaringist edasi pääsenud Zopp oma turniiriga rahule. «Muidugi jään rahule, sain elu parima võidu,» lausus esimeses ringis maailma 33. reketi Denis Istomini alistanud Zopp. «Lisaks sain mängida maailma esikümne mehega, mida veel tahta? Võit Berdychi üle olnuks juba väike ime. Võtame ikka rahulikult, kõike korraga ei saa.»

Zopp teenis teise ringi jõudmise eest 45 edetabelipunkti ja 37 000 dollarit auhinnaraha.

Nüüd tuleb Zopp koju, järgmisena mängib ta 10. septembril Luksemburgis algaval 64 000 euro suuruse auhinnafondiga ATP Challengeril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles