Martin Kangur ja Andres Ots stardivad täna IRC etapil Barum rallil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kangur
Martin Kangur Foto: ircseries.com

IRC rallisari jätkub sellel nädalavahetusel Tšehhimaal, kus sõidetakse Barum ralli. Tegu on asfaldiralliga, mis on Tšehhi üks suurimaid autospordisündmusi ja mis toob raja äärde sadu tuhandeid pealtvaatajaid. Barum ralliga jätkub hooaeg ka Martin Kangurile, kelle kaardilugejaks Honda Civic Type-R autos on Andres Ots. Ralli keskuseks on Tšehhi kaguosas asuv Zlini linn, kus elanikke pisut üle 80 000.

Ralli algab reede õhtul sõidetava Zlini linna publikukatsega, mis algab Eesti aja järgi kell 22.12. Martin Kangur ja Andres Ots stardivad esimesele katsele kell 23.17 Kaheveoliste autode karikasarjas IRC 2WD Cup kolmandal kohal olev Martin Kanguri kinnitusel on nad koos eeskonnaga ralliks valmis.

«Täna oli hommikul testikatse, mis küll väga oma iseloomult meid eesootavate katsetega ei sarnanenud, kuid saime sealt vaatamata sellele hea tunde kätte. Iga päev nõuab siin erinevat seadet autole ja oleme selleks valmis. Katsed on sellised, kus pinnas ja iseloom muutuvad palju ja see nõuab kõigilt sõitjatelt palju. Usun, et oleme leidnud hea seade kõigiks päevadeks. Nädalavahetusel võib siin ka vihma tulla, mis muudab olud üsna keeruliseks, kuid eks siis tuleb käituda vastavalt oludele. Tegemist on Tšehhi kõige suurema autospordisündmusega, nii palju fänne raja ääres pole teistel IRC etappidel olnud ja eile toimunud pidulikul avamisel saime kõik autogramme jagada,» rääkis Martin Kangur enne rallit.

Täna sõidetakse üks kiiruskatse, Zlini linnas 9,36 kilomeetri pikkune publikukatse, laupäeval on katseid kaheksa ja pühapäeval kuus. Teise Eesti ekipaazina on stardis Karl Kruuda ja Martin Järveoja (Škoda Fabia S2000).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles