Capello jättis kapten Aršavini Venemaa koondisest välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin.
Andrei Aršavin. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallikoondise uus peatreener Fabio Capello ei nimetanud koondise senist kaptenit Andrei Aršavinit nende 24 mängija sekka, kes lähevad vastu MM-valikmängudele Põhja-Iirimaa ja Islandiga.

Pärast Venemaale pettumusega lõppenud EM-finaalturniiri pööras Aršavin tülli koondise fännidega, kuid läinud kuul ametisse asunud Capello kinnitas, et annab mängijale uue võimaluse. Eelmisel nädalal nimetas itaallane Aršavini esialgsesse 37-mehelisse koondislaste nimekirja ja rõhutas, et 31-aastane äärepoolkaitsja mängib meeskonnas endiselt olulist rolli, kuid otsustas nüüd siiski temast loobuda.

Samuti jäid lõplikust nimekirjast välja ründajad Roman Pavljutšenko ja Pavel Pogrebnjak, Juri Žirkov ja Sergei Semak on aga vigastatud. Puudub ka väravavaht Vjatšeslav Malafejev, kes otsustas ise vähemalt mõneks ajaks koondise esindamisest loobuda.

Koondises on seega vaid Venemaa klubides pallivad mängijad, kusjuures esindatud on ainult kuue klubi pallurid.

Venemaa meeskond:

Väravavahid: Igor Akinfejev (Moskva CSKA), Anton Šunin (Moskva Dünamo), Vladimir Gabulov (Mahhatškala Anži)

Kaitsjad: Aleksandr Anjukov (St Peterburgi Zenit), Aleksei Berezutski (Moskva CSKA), Vassili Berezutski (Moskva CSKA), Sergei Ignaševitš (Moskva CSKA), Georgi Štšennikov (Moskva CSKA), Tarass Burlak (Moskva Lokomotiiv), Andrei Ještšenko (Moskva Lokomotiiv)

Poolkaitsjad: Igor Denissov (St Peterburgi Zenit), Roman Širokov (St Peterburgi Zenit), Konstantin Zõrjanov (St Peterburgi Zenit), Vladimir Bõstrov (St Peterburgi Zenit), Viktor Faizullin (St Peterburgi Zenit), Alan Dzagojev (Moskva CSKA), Deniss Glušakov (Moskva Lokomotiiv), Magomed Ozdojev (Moskva Lokomotiiv), Aleksander Samedov (Moskva Lokomotiiv), Dmitri Kombarov (Moskva Spartak), Dinijar Biljaletdinov (Moskva Spartak)

Ründajad: Aleksandr Keržakov (St Peterburgi Zenit), Artjom Dzjuba (Moskva Spartak), Aleksandr Kokorin (Moskva Dünamo).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles