Õunpuu sõimas meeskonnakaaslasi ajalehes

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Õunpuu
Andris Õunpuu Foto: volley.ee
Andris Õunpuu oli pärast oma koduklubi Randabergi 0:3 (20:25, 34:36, 20:25) kaotust Norra võrkpallimeistrivõistluste liidrile Nyborgile niivõrd pettunud, et kasutas pärast mängu Eesti koondise ja Tallinna Selveri peatreeneri Avo Keele taktikat.

«Sõimasin poisse läbi kohaliku ajalehe. Vähemalt eile ei öelnud keegi trennis selle kohta midagi,» lausus võõrustajate resultatiivseimana 19 punkti (16 rünnakut, 3 ässa) toonud Õunpuu volley.ee’le.

«Mul oli selline adrenaliin sees, et lõin palle mõnuga maha. Seejuures tuli ainult kolm-neli viga. Nägin isegi unes, et võidame,» jätkas eestlasest nurgaründaja. «Nyborgiga mängides lähevad meie poisid krampi. Ilmselt seetõttu, et vastaste ridadesse kuulub mitu Norra koondislast. Me ei mänginud oma mängu – kogu etteaste oli rabe ja konarlik.»

Kuigi Randaberg on pidanud Nyborgist ühe mängu vähem ja meeskonnad lähevad korra veel vastamisi, on Norra meister sisuliselt selgunud. Raske uskuda, et Randaberg suudab viie vooruga üheksapunktilist vahet tasa teha, play-off'i fjordidemaal ei toimu. Kohalikule liigale tõmmatakse joon alla 5. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles