Avarii teinud Kangur ja Ots katkestasid Tšehhi ralli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kangur
Martin Kangur Foto: rally.ee.

IRC sarja etapina Tšehhis Zlini linna ümbruses sõidetud Barum ralli lõppes Catwees Honda Racingu sõitjatele Martin Kangurile ja Andres Otsale (Honda Civic Type-R) ralli neljandal kiiruskatsel.

Juba ralli eel mainisid paljud sõitjad, et niigi palju nõudvad ja asfaldil sõidetavad Barum ralli katsed muutuvad väga keeruliseks, kui hakkab sadama vihma. Ja nii nagu prognoos lubas, nii ka juhtus, katsetel tuli vihma ja võib öelda, et see oli üks faktor, mis osutus Catwees Honda Racing sõitjatele saatuslikuks.

Barum ralli neljas kiiruskatse oli hommikul sõidetud esimese katse kordus. Hommikul näidati samal katsel küll IRC 2WD Cup arvestuse teist aega, kuid neljandal katsel läks kirja katkestamine.

Martin Kangur: «Vale sõidujoon ja auto muutus alajuhitavaks ning sõitsime silla all esimese vasaku nurgaga seina. Hommikul mahtusime sealt korralikult läbi, kuid teiseks läbimiseks oli rajale kantud muda ja vihm tegi ka oma töö. Masin sai nii palju viga, et jätkata ei saanud ja me ei jätka ka superrallyga. Tegu oli enda sõiduveaga ja loomulikult on mul väga kahju, et sõit pooleli jäi.»

Catwees Honda Racing meeskonna järgmine start IRC sarjas on 28.-30. septembril sõidetav Bulgaaria asfaldiralli.

Teine Eesti meeskond Karl Kruuda ja Martin Järveoja (Škoda Fabia S2000) olid eilse päeva järel absoluudi seitsmendal kohal, rallit juhivad Juho Hänninen ja Mikko Markkula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles