Liverpool kaalub Michael Oweni palkamist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Owen
Michael Owen Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas kolme esimese kohtumisega vaid ühe punkti teeninud Liverpool võib meeskonda täiendada praegu vabaagendi staatuses oleva Michael Oweniga.

Liverpool andis reedel oma ründaja Any Carrolli West Ham Unitedisse laenule, kuid neil endil ei õnnestunud uut ründajat hankida. Liverpooliga seostati küll nii Daniel Sturridge’it ja Clint Dempsey’t, kuid kumbki mees siiski nendega ei liitunud, kirjutab ESPN Soccernet.

Nüüd otsib Liverpool Luis Suarez’ile väärilist vahetusmeest ning pilgud on pööratud 32-aastase Michael Oweni poole, kelle leping Manchester Unitediga lõppes eelmise hooaja järel.

Kuigi üleminekuaken on sulgunud, siis Owen võib vabaagendina liituda ükskõik millise klubiga. Siiski tuleks ta meeskonda registreerida teisipäevaks, kuna siis peavad kõik Premier League klubid esitama oma 25 mängijast koosneva nimekirja, kes esindavad meeskonda hooaja esimeses pooles.

Owen tunnistas ka ise, et ta on mõne klubiga läbirääkimisi pidanud, kuid siiski ei avaldanud ta nende nimesid. «Mõned huvilised on, kuid enne uue nädala algust ei juhtu midagi,» teatas Owen.

Owen pallis Liverpooli ridades aastatel 1996-2004 ning selle aja jooksul lõi ta nende kasuks 158 väravat. Inglismaa kõrgliigas sahistas ta Liverpooli kasuks väravavõrku 118 korda. Hooajal 2004/05 esindas ta Madridi Reali, 2005-2009 pallis ta Newcastle Unitedis ja 2009-2012 aastani kuulus ta Manchester Unitedi ridadesse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles