Olümpiavõitja Venemaa treener lõpetas pressiga suhtlemise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa võrkpallikoondise peatreener Vladimir Alekno.
Venemaa võrkpallikoondise peatreener Vladimir Alekno. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiaturniiri võitnud Venemaa võrkpallimeeskonna peatreener Vladimir Alekno teatas, et lõpetab pressiga suhtlemise, kuna osa ajakirjanikest teeb oma tööd pahatahtlikult.

Edaspidi saavad ajakirjanikud neid huvitavatel teemadel kommentaare Venemaa võrkpalliliidu pressiteenistuselt ja Alekno koduklubilt Kaasani Zeniit, vahendab volley.ee.

Alekno on korduvalt juhtinud tähelepanu vigadele või väljamõeldistele tema sõnumi edasiandmisel, viimati seoses Vene koondnaiskonna peatreeneri Sergei Ovtšinnikovi enesetapuga. Samuti ei vastavat tõele talle omistatud sõnad, nagu poleks olümpiavõidu eest saadav preemia piisav.

Ajakirjanikest eemaldus Alekno juba 12. augustil Londonis, vahetult pärast finaalmatši, jättes tulemata pressikonverentsile. Olümpiakoondise kandidaatidel keelas ta pressile kommentaaride jagamise ammu enne olümpiamänge.

Otsuse enda (mitte)kandideerimise kohta uueks ametiajaks Vene koondise peatreeneri kohale teeb Alekno teatavaks lähipäevil, eeldatavasti enne Venemaa võrkpallitreenerite nõukogu 10. septembri koosolekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles