Kohlschreiber üllatas US Openil öises matšis Isnerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philipp Kohlschreiber jõudis US Openil kaheksandikfinaali.
Philipp Kohlschreiber jõudis US Openil kaheksandikfinaali. Foto: SCANPIX

9. asetatud ameeriklane John Isner pidi USA lahtiste meistrivõistluste kolmandas ringis kodupubliku ees tunnistama sakslase Philipp Kohlschreiberi 6:4, 3:6, 4:6, 6:3, 6:4 paremust.

Isneri ja 19. paigutatud Kohlschreiberi matš lõppes kohaliku aja järgi alles kell 2.26 öösel, tegemist on US Openi kõige hilisema mängulõpuga. Täpselt sama hilja lõppes ka 1993. aastal teise ringi mäng Mats Wilanderi ja Mikaeli Pernforsi vahel, vahendab ABC News.

«Kuna kell on nii palju, peavad kõik mängu lõpuni vaadanud olema hullud tennisefännid,» nentis Kohlschreiber.

Kui Kohlschreiber on sel hooajal võitnud nüüd järjest kuus viiesetilist mängu, siis Isner on nüüd kaotanud neli järjestikust viiesetilist matši.

Kuna enne Isneri ja Kohlschreiberi matši peetud kohtumine Maria Šarapova ja Nadja Petrova vahel katkestati vahepeal vihma tõttu, pääsesid mehed väljakule alles pisut pärast kella 11 õhtul, mäng kestis kokku kolm tundi ja 20 minutit.

Kohlschreiber läheb kaheksandikfinaalis vastamisi 8. asetatud Janko Tipsareviciga, kes alistas 6:4, 6:3, 7:5 sloveeni Grega Zemlja.

3. asetatud Novak Djokovic jätkab turniiri settigi kaotamata, eile 3. ringis oli ta 6:3, 6:2, 6:2 parem Julien Benneteau’st. Järgmisena mängib Djokovic 18. paigutatud šveitslase Stanislas Wawrinkaga, kes sai 6:4, 6:4, 6:2 jagu 14. asetusega ukrainlasest Aleksandr Dolgopolovist.

Oma karjääri viimast turniiri pidav 20. asetusega ameeriklane Andy Roddick alistas 7:5, 7:6 (1), 4:6, 6:4 itaallase Fabio Fognini ning kohtub nüüd 7. paigutatud argentiinlase Juan Martin Del Potroga, kes oli 6:3, 7:5, 7:6 (9) parem oma kaasmaalasest Leonardo Mayerist.

4. asetatud hispaanlane David Ferrer lülitas 7:6 (9), 4:6, 6:3, 6:0 võiduga konkurentsist endise maailma esireketi Lleyton Hewitti ning mängib kaheksandikfinaalis 13. paigutatud prantslase Richard Gasquet’ga, kes alistas 7:6 (4), 6:2, 6:3 ameeriklase Steve Johnsoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles