Uskumatu: mehaanik andis Leoki konkurendile kogemata vee asemel bensiini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc de Reuver
Marc de Reuver Foto: Marc de Reuveri Instagram

Motokrossi MM-sarjas koos Tanel Leokiga MX1 klassis võistleva hollandlase Marc de Reuveriga juhtus eilsel Lieropi etapil uskumatu lugu – avasõidus 11. koha saanud ICE1 Racing Teami kuuluv mees lonksas enne teist võidusõitu bensiini, kuid õnneks temaga midagi ei juhtunud ja pärast kiiret käiku haiglasse naasis ta rajale.

Pärast soojendust naasis de Reuver oma meeskonna boksi ning mehaanik ulatas talle kogemata vale pudeli – vee asemel oli plastpudelis hoopis bensiin, vahendab Motocross Planet.

De Reuver jõudis pudelist kaks pisikest sõõmu võtta, kui mehaanik oma viga taipas ja pudelit ta käest ära lüüa üritas, pritsides mõlema mehe näole bensiini.

«Mu mehaanik andis mulle vee asemel bensiini, nüüd olen haiglas,» kirjutas de Reuver oma Twitteri kontol.

Motomehe õde viis ta kiiresti haiglasse, kus talle teostati põhjalik kontroll ning lubati seejärel võistluspaika naasta.

«Olen teel tagasi rajale. Olin täiesti purjus, aga nad andsid mulle midagi ja nüüd tunnen end jälle värskena,» kirjutas de Reuver. «Mul on mehaanikust kahju, lähen teda nüüd vaatama!»

Teises sõidus sõitis de Reuver vaid kaks ringi ning kirja läks 24. koht ja ta lõpetas etapi kokkuvõttes 16. kohaga. «See oli hullumeelne nädalavahetus! Nüüd on aeg magama minna ja edasi liikuda,» kirjutas MM-sarja üldarvestuses 20. kohal paiknev de Reuver eile õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles