Cavendish jääb tõenäoliselt MMilt kõrvale, Wiggins ei osale temposõidus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cavendish
Mark Cavendish Foto: SCANPIX

Grupisõidu valitsev maailmameister Mark Cavendish on küll Suurbritannia koondise tänavuse MMi nn pikas nimekirjas, kuid maailma parim sprinter Lõuna-Hollandis Limburgis peetava tiitlivõistluse mägisemal trassil suure tõenäosusega ei stardi, kirjutab spordipartner.ee.

Temposõidus Londoni olümpiavõitjaks kroonitud ja Touril mõlemad pikad eraldistardid võitnud Bradley Wiggins otsustas MM-il keskenduda vaid grupisõidule, sest kahel distantsil ei luba tema praegune vorm kirkamaite medalite pärast heidelda.

Itaalia peatreener Paolo Bettini jättis esialgsest valikust välja dopinguga seotud ratturid ja ka need, kelle suhtes on uurimine pooleli. Seega ei kandideeri MM-koondisse sellised suurnimed nagu Ivan Basso, Danilo di Luca, Alessandro Petacchi, Michele Scarponi,  Alessandro Ballan, Filippo Pozzato ja Giovanni Visconti.

Noore koosseisu välja panevate itaallaste liidrina stardib uuel hooajal koos Tanel Kangertiga Astanas sõitev Vincenzo Nibali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles