Ründetäht Falcao: minu eeskuju on Inzaghi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänase päeva jalgpalli üks kuumimaid nimesid Radamel Falcao tunnistas, et tema iidol on karjääri lõpetanud Itaalia jalgpallilegend Filippo Inzaghi (pildil).
Tänase päeva jalgpalli üks kuumimaid nimesid Radamel Falcao tunnistas, et tema iidol on karjääri lõpetanud Itaalia jalgpallilegend Filippo Inzaghi (pildil). Foto: SCANPIX

Kolumbia jalgpallur Radamel Falcao avaldas Itaalia ajalehele Tuttosport, et üks tema eeskujusid on hiljuti karjääri lõpetanud Filippo Inzaghi.

Falcao on viimasel nädalal palju tähelepanu saanud, sest alustas hooaega plahvatuslikult, kui lõi Chelsea vastu Euroopa Superkarika mängus suurepärase kübaratriki, kirjutab Soccernet.ee.

«Ma palusin Mario Yepesilt (Milanis mängiv Falcao koondisekaaslane), et ta tooks mulle Inzaghi autogrammiga Milani särgi,» tunnistas Falcao.

Ta lisas: «Inzaghi on ründaja, keda ma olen alati imetlenud, sest tal on suurepärane väravavaist. Tema mängustiil on mind inspireerinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles