Arsenali mängija: ma ei mõista, mille alusel klubi mängijaid müüb

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bacary Sagna.
Bacary Sagna. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi kaitsja Bacary Sagna avaldas imestust, miks müüdi maha üks mulluse hooaja võtmemängijaid, poolkaitsja Alex Song. Ründaja Robin van Persie lahkumise üle prantslane aga ei imesta.

Sagna on üks Arsenali praeguse koosseisu kogenumaid mehi, kelle nimel on alates 2007. aastast 153 liigamängu. Enda sõnul on ta juba ammu harjunud nägema mängijaid klubist lahkumas, ent tänavune suvi rabas tedagi.

«Arsenalis on tavaline, et suvepuhkuselt naastes hakkad treenima ning näed siis võistlushooaja alates, et paar meest siirdub mujale. See on siin alati nii olnud. Van Persie puhul võis seda oodata. Kõik olid selleks valmis. Kui otsida sobivat sõna, siis see oli ilmselge,» sõnas Sagna.

«Aga Alex Song Barcelonasse… Oli see vast üllatus. 24-aastane mängija, kellel on kolm aastat lepingut järel - ma ei saa sellest siiamaani aru. See on klubile tohutu kaotus,» leidis Sagna. Hispaania suurklubi käis Songi eest Arsenalile välja 15 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles