Rallisprindi Eesti meistrisari jõuab laupäeval Kehalasse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Murakas
Margus Murakas Foto: Maanus Purga

Tänavuse Eesti rallisprindi meistrisarja eelviimane etapp, Kehala rallisprint sõidetakse laupäeval Lääne-Virumaal, Kehalas. Võistlejaid ja publikut ootab ees põnev, kuue kilomeetri pikkune rada, mida läbitakse kolm korda.

Kokku on eelregistreerunud 34 võistlejat või meeskonda, kelle hulgas on esindatud korralikult iga võistlusklass rallisprindi Eesti meistrivõistlustel. Korraldajate kinnitusel hõlmab võistlusrada Kehala paarisrada, sees on ka suur hüpe, mis pakub taas efektseid õhulende. Lisaks on kasutusel ka metsas kulgev uus  rajaosa, mida esmakordselt kasutati Viru rallil. Seega pakub võistlusrada nii kiiremaid lõike ja hüppeid kui ka tehnilisemat osa kitsamatel teedel.

Esimene võistlusstart antakse kell 12.00 ja Kehala rallisprindi autasustamine on kavas kell 16.30. Selle hooaja viimane rallisprindi Eesti meistrivõistluste etapp sõidetakse 3. novembril Saaremaal, seda koos E-Cup ralliga. Hooaja viimane etapp on äärmiselt oluline, kuna sealt saadud punktid korrutatakse koefitseniga 1,5. Viimase rallisprindi etapiga lõppeb ka kodune rallihooaeg ja seetõttu toimub 3. novembril Saaremaal ka Eesti rallihooaja pidulik lõpetamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles