Manchester United kaotas vigastuse tõttu veel ühe kaitsja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Jones.
Phil Jones. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kaitsja Phil Jones käis põlveoperatsioonil ja peab pidama kuni kahe kuu pikkuse mängupausi.

20-aastane Jones pole sel hooajal saanud pidada veel ühtegi mängu, sest vaevles hooaja algul seljavalude käes. Viimasel treeningul vigastas mees lisaks ka põlvemeniskit ja oli sunnitud operatsioonil käima. Paranemine võtab arstide hinnangul aega kuus kuni kaheksa nädalat.

Platsil keskkaitsja, äärekaitsja ja vajadusel ka kaitsva poolkaitsja rolli täitva Jonesi vigastus tekitab Unitedi peatreenerile Sir Alex Fergusonile kindlasti peavalu, sest hetkel ravib vigastust ka teine noor kaitsja Chris Smalling ning alles äsja tervenesid vigastusest ka Jonny Evans ja Rio Ferdinand.

Põhimeestest peab United hetkel läbi ajama veel ka ründaja Wayne Rooney, äärepoolkaitsja Ashley Youngi ja poolkaitsja Darren Fletcheri abita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles