Klitško: oleksin tahtnud võita nokaudiga, mitte sellisel moel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško alistas profipoksi WBC tiitlimatšis Manuel Charri, kuna kohtunik lõpetas kohtumise sakslase verise kulmu tõttu tehnilise nokaudiga.
Vitali Klitško alistas profipoksi WBC tiitlimatšis Manuel Charri, kuna kohtunik lõpetas kohtumise sakslase verise kulmu tõttu tehnilise nokaudiga. Foto: SCANPIX

Profipoksi raskekaalu WBC tiitlivöö säilitanud Vitali Klitško jäi pärast tehnilise nokaudiga lõppenud kohtumist Manuel Charriga endale omaselt härrasmehelikuks ja lausus, et oleks soovinud karjääri teisel moel lõpetada.

«Oleksin tahtnud võita nokaudiga, mitte sellisel moel. Oleksin tahtnud edasi poksida, kuid matši lõpetamine polnud meie otsus, vaid kohtuniku oma,» lausus Klitško.

«Minu stiil on vastase rünnakule vastata tugevate löökidega, kuid üks löök tõi niisuguse tulemuse, et ma ei saanud oma edasisi plaane ellu viia. Vastane on selliste omadustega, et võib ühel ilusal päeval saada maailmameistriks. Mida ma edasi teen? Praegu pole ma valmis selle kohta veel midagi ütlema,» naeratas Klitško.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles