Rooney: Ronaldo imetleb alati enda peegelpilti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Wayne Rooney 2009. aastal.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Wayne Rooney 2009. aastal. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney räägib oma peatselt ilmuvas autobiograafias ka sõprusest endise meeskonnakaaslase Cristiano Ronaldoga.

Varsti jõuab Suurbritannias müügilettidele Rooney raamat «Minu kümnend Premier League’is» ning ajaleht The Mirror on saanud õiguse sealt lõike avaldada.

Hiljuti avaldas ajaleht Rooney kirjelduse Ronaldo käitumisest. «Old Traffordi riietusruumis on Ronaldo pingi kohal peegel,» kirjutab Rooney. «Selle ajaga, kui me koos oleme mänginud, olen tema kohta täheldanud, et ta ei suuda oma peegelpildist mööduda, ilma et ta seda ei imetleks. Isegi siis, kui mäng on kohe algamas.»

«Enne mängu soojenduseks platsile minnes on Ronaldol alati sama rutiin – esmalt paneb ta mänguvormi selga, seejärel jalanõud jalga ning siis vahib ta oma peegelpilti ja kütab end mänguks üles,» jätkab Rooney. «Kui maailmas on olemas suurema eneseusuga kui Ronaldo, pole mina teda küll kohanud. Ronaldo pole tagasihoidlik.»

Rooney meenutas ka vahejuhtumit 2006. aasta MM-finaalturniiri veerandfinaalis, kui Rooney teenis mängus Portugaliga punase kaardi, mäletatavasti oli just Ronaldo see, kes kohtuniku juures kaarti nõudmas käis.

«Kui platsilt lahkusin, teadsin, et ei saa Ronaldot süüdistada, kuna ta tahtis, et tema meeskond võidaks,» avaldab Rooney. «Aga ma teadsin, mis juhtuma hakkab ja seetõttu hoiatasin teda. Ütlesin, et fännid vihastavad ja igasugused jutud hakkavad levima. Ta on tark kutt, ta sai kohe aru, aga üsna pea hakati ajalehtedes kirjutama, et ta läheb Madridi Reali ja et me ei räägi omavahel, see oli lausvale. Tõde on see, et mulle on Ronaldo alati meeldinud. Ta on hea inimene ja temaga on riietusruumis alati lõbus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles