Humoorikas video: MMA Raju võitlejad ei lase Sepo Seemanil magada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA Raju
MMA Raju Foto: Sille Annuk

Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju meeskond on saabuva juubeliürituseürituse tiiseris hambusse võtnud järjekordse stereotüübi, mida võitlusspordi harrastajatega seostatakse - ülbus ja kaaskodanike õiguste mitteaustamine. Vaata, mis hakkab juhtuma, kui Raju juubelipidustused Sepo Seemanil hilistel öötundidel magada ei lase!

«Kui Raju korraldamisega alustasime, oli meie tegutsemine päris piiratud – igal sammul tuli võidelda väga võimsate eelarvamustega. Tänaseks oleme teinud palju tööd selle nimel, et siluda professionaalse võitlussportlase kuvandit,» kommenteerib videoklippi Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Raju tiiseritesari on meie tööle kindlasti kõvasti kaasa aidanud, tuues läbi humoorikate lahenduste vaatajateni paljudele tuttavaid konfliktseid olukordi, mida Raju võitlejad lahendama peavad,» lisas Tõnissaar. «Rahu maa peal, sõda ainult võitlusringis, nagu on öelnud maailmakuulus, väga raevuka võitlusstiili poolest tuntud sportlane Wanderlei Silva.» 

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus - MMA Raju 10 - toimub 13. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas.  Esmakordselt on võimalus Raju jälgida ka neil, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa - nimelt tehakse kogu üritusest sport.postimees.ee vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne.

VAATA VIDEOT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles