Video: Serena Williams avalikustas oma varjatud ande

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams US Openi võidukarikaga.
Serena Williams US Openi võidukarikaga. Foto: SCANPIX

Äsja USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel võidutsenud ameeriklanna Serena Williams külastas Jimmy Falloni jutusaadet «Late Night», kus avalikustas oma varjatud ande.

Nimelt teatas sel hooajal lisaks US Openi võidule Wimbledonis ja Londoni olümpial nii üksik- kui paarismängus esikoha saanud 30-aastane Williams, et tema suureks kireks on karaoke ning ta tähistas karjääri 15. suure slämmi turniiri võitmist oma lemmikkohas lauldes, vahendab LA Times.

Williams avaldas, et viimasel ajal köidavad teda 1980. aastate hitid ning seejärel laulis ta koos Falloniga Air Supply hitti «I’m All Out of Love» ning Billy Oceani laulu «Suddenly».

Seejärel rääkis Williams, et just karaoke aitas tal esmaspäevases finaalmängus raskest seisust välja tulla ja maailma esireket Viktoria Azarenka alistada. Nimelt oli ta endale eelnevalt lubanud, et võidu korral läheb ta karaoket laulma. Williams pidaski endale antud lubadust ja laulis muuhulgas Gloria Gaynori legendaarset laulu «I Will Survive». Kui Fallon seda kuulis, ulatas ta Williamsile mikrofoni ning andis stuudiobändile märku, et need lauluga alustaks.

Williamsil oli ilmselt rohkest karaokelaulmisest hääl pisut ära, ent sellegipoolest sai ta hakkama muljetavaldava esitusega.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles