KK HITO kaotas kontollmängus BC Samaarale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Hito logo.
KK Hito logo. Foto: KK Hito

Kolmapäeva õhtul Jõhvi spordihallis toimunud KK HITO ja BC Samaara vahelises kontrollmängus tuli mitte kõige paremas rivistuses mänginud väljakuperemeestel tunnistada külaliste 67:62 paremust.

Samaaralaste 67:62 võiduga lõppenud kohtumise kolm esimest veerandit kulgesid tasavägiselt (1. veerand 12:11 HITOle, 2. veerand 33:34 Samaarale, 3. veerandil viik 51:51) ning alles kolm minutit enne kohtumise lõppu suutsid BC Samaara mängijad vahe sisse teha, mida HITOl tagasi mängida enam ei õnnestunudki, kirjutab Basket.ee.

BC Samaara poolel tegi palju pahandust platsi lühim mängija Sergei Pogosjan, tabades kuus kolmepunktiviset, kusjuures kõik teele saadetud pallid leidsid ka tee korvi. Resultatiivsuselt järgmine samaaralane oli Aleksei Tšilkin 16 punktiga.

KK HITOs hetkel testimisel olev Bahama võõrleegionär David Nesbitt ei näidanud küll ehk nii võimsat mängu, kui enne tema saabumist suhtlusvõrgustikes ringi liikunud reklaamvideos, kuid oli sellegipoolest 22 punktiga Hito ja kogu kohtumise resultatiivseim. Bahamalase arvele jäi ka viis pealtpanekut, üks resultatiivne sööt ning kuus pallikaotust. Vabaviskeid tabas ta 13st kuus. Paremuselt järgmise hitolasena sai Edvard Trumm kirja kaheksa punkti. Tasub siinkohal mainida, et Hito ei mänginud kohtumist sugugi oma parimas rivistuses.

Tänaõhtune kohtumine oli eelsoojenduseks juba reedel Jõhvi spordihallis algavale ja kolm päeva kestvale EYBL U20 korvpalliturniirile, kus Soome, Läti ja Venemaa noorpallurite kõrval saab näha ka eelmisel hooajal samas klassis hõbeda saanud HITO tulevikulootuste mängu.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles