Hokimeeskond pakub Justin Bieberile profilepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber käis mullu detsembris Toronto Maple Leafsi treeningul ja avaldas asjatundjatele muljet.
Justin Bieber käis mullu detsembris Toronto Maple Leafsi treeningul ja avaldas asjatundjatele muljet. Foto: SCANPIX

Popstaaril Justin Bieberil on laual ahvatlev pakkumine alustada sportlaskarjääri – nimelt pakub NHLi ja AHLi järel tugevuselt kolmandas USA professionaalses hokiliigas ECHLis mängiv meeskond Bakersfield Condors talle tõsimeeli aastast lepingut.

Condorsi peatreener Matt O’Dette kinnitas Toronto Starile, et pakkumise näol pole tegu reklaamitrikiga. «Ta on Kanada kutt ja kasvas hokit mängides üles. Jääl viibimine pole talle võõras ja tal on piisavalt oskusi, et hakkama saada. Sellist oskuste ja sitkuse kombinatsiooni näeb väga harva,» kiitis treener 18-aastast Bieberit.

O’Dette’ile avaldas Bieber muljet detsembris, kui käis heategevuslikul eesmärgil oma võimeid näitamas NHLi klubi Toronto Maple Leafsi treeningul. «Tal on head käed, ta on korralik uisutaja ja valitseb hästi litrit. Lisaks annaks ta meile rünnakul hädavajalikku kiirust, samuti on ta paremakäeline viskaja, kes hetkel meie koosseisust puudub. Tema randmevise on nii hea, et sellega jääksid hätta ka NHLi tasemel väravavahid,» loetles peatreener Bieberi plusse. «On muidugi selge, et tema trumbiks on oskused, mitte jõud – kindlasti ei saa temast meeskonnas vastaste karistajat.»

Condors pole veel Bieberilt ametlikku vastust saanud, kuid ei ole lootusi maha matnud - seda enam, et meeskond asub laulja California-kodust vaid kahe sõidutunni kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles