Erkmaa KK alistas Lurich Cupi põnevusmängus Moskva CSKA

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix
Väike-Maarja spordihoones laupäeval alanud rahvusvahelise noorte (sündinud 1999. aastal ja hiljem) korvpalliturniiri Lurich Cup avapäeva naelaks kujunes Erkmaa Korvpallikooli ja Moskva CSKA vastasseis.

Mõlemad hommikustes mängudes kindlad võidud noppinud vastased etendasid sajakonna pealtvaataja silme all haarava, mõlemapoolsete võimalustega lahingu, millest väljus 49:36 võiduga Erkmaa KK.

Hugo Erkmaa panustas võitjatele 15, Kaspar Treier 9, Keven Koppel 8 punkti. Treier toetas lauavõitluses kõige napimalt 32:33 alla jäänud Erkmaa KK meeskonda 15 lauapalliga.

Erkmaa KK kõrval läbis avapäeva kaotuseta veel Väike-Maarja KK. Omavahel minnakse vastamisi pühapäeval kell 11. Moskva CSKA jätkab turniiri kahe ja Sigulda ühe võiduga ning Tartu Ülikool/Rock ja Klaipeda võiduta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles