Tippjalgpallur langes kodumaal käies varaste ohvriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Valencia pidi mängus Uruguayga punase kaardi tõttu platsilt lahkuma.
Antonio Valencia pidi mängus Uruguayga punase kaardi tõttu platsilt lahkuma. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi poolkaitsja Antonio Valencia on maruvihane kodumaiste lennujaamatöötajate peale, kes varastasid tema kohvrist fotokaamera.

Valencia käis Ecuadoris MM-valikmängul Uruguaiga, kuid avastas Inglismaale naastes, et osa tema asju on pagasist kadunud. Mees elas sõnu valimata oma pahameele välja Twitteris, kuulutades: «Jah, isegi oma kodumaal röövitakse sind paljaks! Mitte kusagil mujal seda ei juhtu. Need s***pead, kes lennujaamas pagasit kontrollivad, varastasid mu kaamera.»

Mängija ei piirdunud ühe postitusega, vaid lisas: «Loodetavasti kasutavad nad seda hästi, kuradi lollpead. Häbilugu. Olen väga pahane. Need lollpead vaatasid turvakontrollis ühe mu kohvri läbi. Teisest olid nad juba kaamera ära võtnud, nii et seda nad mõistagi kontrollida ei tahtnud, vaid üritasid minust kiiresti lahti saada. Kui vastik!»

Kodumaal käik lõppes Valenciale igatepidi ebameeldivalt, sest lisaks vargusele sai ta mängu viimasel minutil punase kaardi ja saadeti platsilt minema. Pärast kohtumist nimetas mees kohtunikku Carlos Amarillat «täielikuks klouniks», kuna vilemees jättis Ecuadori kasuks andmata kindla penalti.

Uruguayga 1:1 viiki mänginud Ecuador oleks võidu korral tõusnud tabeliliidriks, nüüd ollakse aga Lõuna-Ameerika valikgrupis kolmandal kohal. Esimesed viis meeskonda mahuvad samas seitsme vooru järel vaid kahe punkti sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles