Anti Saarepuu sai Võru Rolleril kuuenda koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Saarepuu Otepää MK-etapil.
Anti Saarepuu Otepää MK-etapil. Foto: Liis Treimann/Postimees

11. Rahvusvahelisel rullsuusavõistlusel Võru Roller võitsid esikoha norralane Simen Lanes ja venelanna Natalja Korosteljova. Anti Saarepuu oli parima eestlasena kuues.

Klassikasprindi finaalis tegi parima stardi Vancouveri OMi hõbemedalimees Aleksandr Panžinski. Esimene pool finaalist kujunes vastastikuseks passimiseks, sõitu juhtisid Panžinski ja Vancouveri olümpiavõitja Nikita Krjukov. Siis pandi täiskäik sisse ning teistel libisesid eest Krjukov ja Lanes. Lõpp oli tugevam norralasel, Krjukov kaotas talle 1,4 sekundiga. Järgnes veel kolm Venemaa suusatajat: kolmandana Panžinski (+3,3), neljandana Igor Ussatšov (+3,5) ja viiendana Gleb Retivõhh (+5,0). Kuues oli Anti Saarepuu (+7,5).

Paremuselt teine eestlane oli täna B-finaali võitnud Peeter Kümmel. Eelmisel kahel korral Võru Rolleri võitnud Kein Einaste sai B-finaalis kolmanda koha.

Naiste finaal oli Venemaa suusatajate siseasi ning selle võitis kindlalt Natalja Korosteljova. Parima eestlannana oli Triin Ojaste B-finaalis teine ehk kokkuvõttes seitsmes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles