FC Barcelona jäi Meistrite liiga eel kaptenist ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carles Puyol
Carles Puyol Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi FC Barcelona peab järgmised kuus nädalat hakkama saame meeskonna kapteni Carles Puyolita ning seega ei saa ta kaasa teha ka järgmisel nädalal algava Meistrite liiga esimestes matšides.

Puyol väänas eilses Hispaania liiga kohtumises oma vasakut põlve. Keskkaitsja üritas pärast põlve väänamist edasi mängida, kuid pidi seejärel siiski platsilt lahkuma ja tema asemel võttis koha sisse Javier Mascherano.

«Puyol on meie jaoks väga oluline mängija ning loodetavasti paraneb ta kiiresti. Meil kipub keskkaitses tihti probleeme olema,» sõnas Barcelona peatreener Tito Vilanova.

Puyoli on viimasel ajal seganud mitmed vigastused ning nii jäi ta parema põlve vigastuse tõttu eemale suvel toimunud EMilt. Eelmisel kuul sai Puyol kohtumises Osasuna vastu löögi vastu nägu ning selle tagajärjel oli tema põsesarnas mõra.

Puyol jääb praeguse vigastuse tõttu eemale Barcelona kolmapäevasest Meistrite liiga kohtumisest Moskva Spartakiga. Kaasa ei saa Puyol teha ka 7. oktoobri Hispaania liiga kohtumises Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles